Vacatures

NVM Service Office ondersteunt makelaars en makelaarskantoren met backoffice en makelaarsdiensten van hoge kwaliteit. Om dit te doen zijn we regelmatig op zoek naar versterking van ons team.

 

Back office / binnendienst medewerker / A-RMT / K-RMT – regio Amsterdam/Haarlem

De NVM is de grootste brancheorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. De leden van de NVM zijn gespecialiseerd in wonen, agrarisch- & landelijk en commercieel vastgoed.

De NVM heeft een nieuwe dienst ontwikkeld voor haar leden, onder de noemer van NVM Service Office. Momenteel zijn we deze service aan het uitbouwen en versterken en om die reden zoeken wij een ondernemende en enthousiaste:

Back office / binnendienst medewerker / A-RMT / K-RMT (0.8 – 1.0 FTE)

Voor deze functie zijn we op zoek naar meerdere collega’s.

Onze makelaars en taxateurs zijn met klanten onderweg, er is geen tijd om tussendoor telefoontjes van klanten op te pakken of te beantwoorden. Telefoontjes die gepleegd worden om bezichtigingen te plannen, taxaties aan te vragen, koopovereenkomsten op te laten stellen etc.. NVM Service Office medewerkers gaan deze activiteiten overnemen van onze makelaars of taxateurs. Die kunnen zich daardoor volledig op hun klanten richten.

De ondersteunende werkzaamheden bestaan in eerste instantie uit o.a.: telefoonaanname, complex agendabeheer en het beheer van mailboxen voor makelaarskantoren.
Na verloop van tijd kunnen deze werkzaamheden uitgebreid worden met: het opstellen van aan- en verkoopovereenkomsten, het coördineren van de offline en online marketing bij de verkoop van huizen, en de administratieve ondersteuning van NVM makelaars.

In de tussentijd neem je de telefoon op, beheer je vele agenda’s en voer je administratieve handelingen uit. Samen met een hecht team ga je meerdere kantoren en makelaars ondersteunen. De diversiteit bij onze kantoren en makelaars is groot, je krijgt met uiteenlopende situaties te maken. Een dienstverlenende, zelfstandige en probleemoplossende houding is daarom van groot belang!

Functie-eisen

+ Je hebt minimaal een MBO-diploma;
+ Recente ervaring in telefonische dienstverlening is een must;
+ Je bent communicatief sterk;
+ Ervaring met onze branche is een pré;
+ Je hebt relevante kennis van digitale processen en systemen in de makelaardij (zeer
sterke pré (bij voorkeur Realworks en/of Goes&Roos));
+ Plannen, organiseren en vooral meedenken met de makelaar/taxateur is cruciaal;
+ Je bent snel van begrip, pakt pro actief zaken op;
+ Je spreekt en schrijft goed Nederlands & Engels.

Wanneer je over de A-RMT certificering beschikt, kun je groeien naar Senior Assistent Backoffice. Dat betekent meer vakinhoudelijke verantwoordelijkheid, een rol als vraagbaak voor onze andere collega’s en de uitvoer van de zwaardere supportvraagstukken.

Wat bieden we?

Bij de NVM werk je in een professionele werkomgeving met fijne collega’s en ervaren vakgenoten. Managers stimuleren jou en je team tot de beste prestaties. Je hebt vrijheid om je eigen rol vorm te geven en je te ontwikkelen. Je krijgt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We willen onze diensten graag zo lokaal mogelijk aanbieden en zijn momenteel op zoek naar versterking voor de regio’s Utrecht, Amsterdam en Den Bosch.

Sollicitatie en meer informatie

Herken je jezelf in dit servicegerichte profiel? Solliciteer dan snel via onderstaande button! Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op Edzard Bijvoet, verantwoordelijk voor deze nieuwe activiteit: 06-29534594

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.