Vacatures

NVM Service Office ondersteunt makelaars en makelaarskantoren met backoffice en makelaarsdiensten van hoge kwaliteit. Om dit te doen zijn we regelmatig op zoek naar versterking van ons team.

 

Binnendienst medewerker Makelaardij bij scale up (regio Utrecht)

NVM Service Office | Diensten

Functieomschrijving

De NVM is de grootste brancheorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. De leden van de NVM zijn gespecialiseerd in wonen, agrarisch- & landelijk en commercieel vastgoed.

De NVM heeft een nieuwe dienst ontwikkeld voor haar leden: NVM Service Office. Momenteel zijn we deze service aan het uitbouwen en om die reden zoeken wij voor onze locatie in regio Utrecht een ondernemende en enthousiaste:

Binnendienst medewerker Makelaardij (0.6 – 1.0 FTE)

Onze makelaars en taxateurs zijn met klanten onderweg, er is geen tijd om tussendoor telefoontjes van klanten op te pakken of te beantwoorden. Het gaat dan om telefoontjes om bezichtigingen te plannen, een verkoopofferte aan te vragen of een bieding aan te nemen. NVM Service Office medewerkers nemen deze activiteiten over, zodat de makelaar of taxateur zich volledig op de klanten kan richten. Een makelaar kan natuurlijk ook rechtstreeks een verzoek bij ons neerleggen voor een meer specifieke supporttaak.

Jouw ondersteunende werkzaamheden bestaan uit eerstelijnskantoor support, zoals: telefoonaanname en complex agendabeheer. Op basis van je ervaring of groei kun je op termijn ook eventueel ingezet worden voor meer specialistische makelaarssupport. Bijvoorbeeld voor het uitwerken van een taxatierapport, het opstellen van koopovereenkomsten of om een nieuwe woning aan te melden bij Funda.

Service met een glimlach is ons kenmerk, ontzorgen is ons doel.

Samen met een hecht team ga je meerdere kantoren en makelaars ondersteunen. De diversiteit bij onze kantoren en makelaars is groot, je krijgt met uiteenlopende situaties te maken. Ons dienstenpakket wordt in de komende periode verder uitgebreid. Je functie kan daardoor ook inhoudelijk groeien. Een dienstverlenende, zelfstandige en probleemoplossende houding is daarom van groot belang!

Functievereisten

+ Je hebt MBO werk- en denkniveau;
+ Je bent communicatief sterk (recente ervaring in telefonische dienstverlening is een pré);
+ Je hebt relevante kennis van digitale processen en systemen;
+ Plannen, organiseren en vooral meedenken met de makelaar/taxateur is cruciaal;
+ Je bent snel van begrip, pakt pro actief zaken op;
+ Je spreekt en schrijft goed Nederlands & Engels;
+ Misschien wel het belangrijkste: je bent een sociale collega, je hebt humor, kunt relativeren en laat je niet gek maken op een hectische werkdag.

Wat bieden we?

NVM Service Office B.V. is in 2021 opgericht door NVM, maar opereert zelfstandig. Bij NVM Service Office B.V. werk je in een professionele werkomgeving met fijne collega’s en ervaren vakgenoten. Managers stimuleren jou en je team tot de beste prestaties. Ontwikkeling vinden wij belangrijk en om die reden werken wij met een vast opleidingsbudget per jaar. Het startsalaris ligt tussen € 2.100,- en € 2.800,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week). Verder krijg je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld een goede pensioenregeling (geen werknemersbijdrage) en is gedeeltelijk thuiswerken mogelijk.

Sollicitatie en meer informatie

Herken je jezelf in dit servicegerichte profiel? Solliciteer dan snel via onderstaande button! Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Lianne Kok, via lianne.kok@nvmserviceoffice.nl of 06 199 550 70.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.