Digitaal Ondertekenen

NVM maakt het veilig ondertekenen van documenten vanaf je eigen computer gemakkelijk en veilig voor iedereen. Steeds meer NVM makelaars maken dan ook gebruik van NVM Digitaal Ondertekenen.

NVM Digitaal Ondertekenen

“Gemakkelijk en veilig ondertekenen voor iedereen.”

Steeds meer NVM makelaars maken gebruik van NVM Digitaal Ondertekenen voor het afsluiten van koopovereenkomsten, huurovereenkomsten, OTD koop en verkoop, lijst van zaken en vragenlijst. Iedereen kan nu vanaf zijn of haar eigen computer veilig ondertekenen.

NVM Digitaal Ondertekenen houdt zich volledig aan de Europese richtlijnen zodat alles veilig gebeurt en een koopovereenkomst rechtsgeldig is. Verder heeft de NVM deze richtlijnen met Nederlandse hypotheekverstrekkers en het notariaat afgestemd. Deze dienst is alleen beschikbaar voor NVM leden.

Meer diensten van NVM Service Office

Naast Digitaal Ondertekenen biedt NVM Service Office ook diensten als Office Support en de NVM Energielabel Service.

NVM Service Office + | Voor wie

Service Office

De dienstverlening van het Service Office bestaat uit vier servicepakketten, waar nodig aangevuld met maatwerk. Van Office Support tot Makelaars Support en Assistent Makelaarsdiensten. In een intakegesprek bekijken we samen wat het beste bij je past.

NVM Energielabel Service

Energielabel Service

NVM Energielabel Service biedt een snelle service voor het aanvragen van energielabels tegen vaste concurrerende tarieven. Zo kan elke NVM Makelaar eenvoudig een aanvraag doen voor een opname van een energielabel.