Energielabel Service

NVM Energielabel Service biedt een snelle service voor het aanvragen van energielabels tegen vaste concurrerende tarieven. Zo kan elke NVM Makelaar eenvoudig een aanvraag doen voor opname van een energielabel.

NVM Energielabel Service

“Een snelle service voor het aanvragen van energielabels tegen vaste concurrerende tarieven.”

Met de NVM Energielabel Service kan elke NVM Makelaar eenvoudig een aanvraag doen voor een opname van een energielabel. Gecertificeerde inspectiebureaus voeren binnen vaste opnametermijnen en met behulp van een digitale opname-app, inspecties uit waar kwalitatieve energielabels uitrollen.

De opnames voldoen aan de eisen van de NTA-8800 norm en alle betrokken inspectiebureaus zijn BRL-9500W gecertificeerd. Deze dienst is alleen beschikbaar voor NVM leden.

Meer diensten van NVM Service Office

Naast de Energielabel Service biedt NVM Service Office ook diensten als Office Support en Digitaal Ondertekenen.

NVM Service Office + | Voor wie

Service Office

De dienstverlening van het Service Office bestaat uit vier servicepakketten, waar nodig aangevuld met maatwerk. Van Office Support tot Makelaars Support en Assistent Makelaarsdiensten. In een intakegesprek bekijken we samen wat het beste bij je past.

NVM Digitaal Ondertekenen

Digitaal Ondertekenen

Steeds meer NVM makelaars maken gebruik van NVM Digitaal Ondertekenen voor het afsluiten van koopovereenkomsten, huurovereenkomsten, OTD koop en verkoop, lijst van zaken en vragenlijst. Benieuwd naar deze service?