Vacatures

NVM Service Office ondersteunt makelaars en makelaarskantoren met backoffice en makelaarsdiensten van hoge kwaliteit. Om dit te doen zijn we regelmatig op zoek naar versterking van ons team.

 

Onboarding & Learning Coördinator

Onboarding & Learning Coördinator

Functieomschrijving

De NVM is de grootste brancheorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Leden van de NVM zijn gespecialiseerd in wonen, agrarisch- & landelijk en commercieel vastgoed.

De NVM heeft een nieuwe dienst ontwikkeld voor haar leden, onder de noemer van NVM Service Office. Makelaars en taxateurs zijn met klanten onderweg, er is geen tijd om tussendoor telefoontjes van klanten op te pakken of te beantwoorden. Telefoontjes die gepleegd worden om bezichtigingen te plannen, taxaties aan te vragen, koopovereenkomsten op te laten stellen etc.. NVM Service Office medewerkers gaan deze activiteiten overnemen van onze makelaars of taxateurs. Die kunnen zich daardoor volledig op hun klanten richten.

Momenteel zijn wij deze service aan het uitbouwen en om die reden zoeken wij een ondernemende en bevlogen:

Onboarding & Learning Coördinator (0.8 – 1.0 FTE)

Functieomschrijving

Je bent medeverantwoordelijk voor het inwerken van nieuwe collega’s. Je borgt, samen met de Teamleider van een locatie, de voortgang en de ontwikkeling van nieuwe collega’s. Dit doe je door enerzijds mee te werken aan het inrichten, verbeteren en optimaliseren van een online leerplatform en anderzijds door nauw contact te hebben met nieuwe collega’s tijdens hun inwerkperiode.

Je signaleert knelpunten en denkt mee over het ontwikkelproces van (nieuwe) collega’s. En je begrijpt precies wat een nieuwe collega nodig heeft om te groeien, waardoor jij ervoor kunt zorgen dat iemand het beste uit zichzelf naar boven haalt.
Je vindt het leuk om trends bij te houden en kennis en informatie over te dragen, zowel in groepsverband, als één op één, in de vorm van bijvoorbeeld een presentatie.

Functievereisten

+ HBO werk-denkniveau en 2/3 jaar relevante werkervaring;
+ je bent communicatief sterk;
+ relevante kennis van digitale processen en systemen in de makelaardij is een pré (bij voorkeur Realworks);
+ je bent pro actief en pakt werkzaamheden snel op;
+ je bent een teamspeler, maar werkt zelfstandig;
+ je bent bereid om te reizen (tussen verschillende locaties);
+ je spreekt en schrijft goed Nederlands.

Wat bieden we?

Bij de NVM Service Office werk je met fijne collega’s en ervaren vakgenoten. Managers stimuleren jou tot de beste prestaties. Je hebt vrijheid om je eigen rol vorm te geven en je te ontwikkelen. Je krijgt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie en meer informatie

Herken je jezelf in deze uitdagende functie? Solliciteer dan vóór 4 oktober via onderstaande button! Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op Edzard Bijvoet, verantwoordelijk voor deze nieuwe activiteit: 06-29534594.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.