Vacatures

NVM Service Office ondersteunt makelaars en makelaarskantoren met backoffice en makelaarsdiensten van hoge kwaliteit. Om dit te doen zijn we regelmatig op zoek naar versterking van ons team.

 

Teamleider Makelaardij Metropool Regio Amsterdam

Vacatures NVM Service Office

Functieomschrijving

Jij bent een geboren manager. Je hebt hart voor je klanten, je medewerkers, de dienst die je levert en voor het beoogde doel: een optimale klanttevredenheid! NVM Service Office biedt een zeer uitgebreide front- en backoffice dienstverlening aan voor NVM-makelaars vanuit regionale vestigingen. Voor de vestiging MRA (Metropool Regio Amsterdam) in Hoofddorp hebben wij plaats voor een:

Teamleider voor minimaal 4 dagen (minimaal 34 uur)

Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een NVM Service Office team. Onze opdrachtgevers zijn NVM-makelaars. Zij hebben veelal wel een binnendienst, maar wij zijn een goede aanvulling voor hen en kunnen binnendiensttaken opvangen waar nodig. NVM Service Office Supporters ondersteunen de binnendienst vanuit de regionale teams door inkomend telefoon- en mailverkeer op te vangen, afspraken in te plannen en desgewenst ook uit te bellen namens het makelaarskantoor.

Je zorgt ervoor dat je team optimaal presteert. Dat doe je samen met de Service Coördinator, die operationeel het team aanstuurt. Samen zorg je ervoor dat het team gemotiveerd en betrokken is. Je stimuleert continu het teamgevoel, zorgt voor ontwikkeling en kennisoverdracht, bent een vraagbaak voor iedereen. Daarnaast ben je de verbindende factor tussen NVM Service Office en de makelaars die ons inschakelen. Het is jouw doel ervoor te zorgen dat deze makelaars altijd opnieuw voor NVM Service Office zouden kiezen. Dat doe je door periodiek onze makelaars te bezoeken en met hen onze samenwerking te evalueren.

Daarnaast heb je een open vizier voor verbetering van de werkprocessen en draag je actief zorg voor het meest optimale takenpakket voor iedereen. Op piekmomenten spring je zelf ook bij, om op die manier te allen tijde te zorgen voor de juiste service, altijd met een glimlach.

De diversiteit bij onze kantoren en makelaars is groot, je krijgt met uiteenlopende situaties te maken. Dat maakt deze functie buitengewoon boeiend en veelzijdig.

Functievereisten

+ je bent een volwassen en sterke persoonlijkheid;
+ je hebt ervaring met leidinggeven (> 2 jaar);
+ ervaring met klantcontact is een must;
+ je bent een goede communicator – dat betekent ook dat je goed kunt luisteren;
+ je hebt kennis van digitale processen;
+ goed kunnen plannen en organiseren is cruciaal;
+ je leert snel, staat open voor persoonlijke groei en je bent een zelfstarter;
+ je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.

Waar kom je terecht?

Bij NVM Service Office werk je met fijne collega’s en ervaren vakgenoten. Je hebt vrijheid om je eigen rol vorm te geven en je te ontwikkelen. Je krijgt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie en meer informatie

Herken je jezelf in deze uitdagende functie? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton! Wil je eerst een digitale korte kennismaking, waarin je jezelf kunt presenteren? Neem dan contact op met Silvana Branza, HR adviseur via s.branza@nvm.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.