Laat de zomer maar komen!

De zomer staat voor de deur! Heb je al nagedacht over hoe je alle ballen in de lucht gaat houden terwijl jij en je personeel van een welverdiende vakantie genieten? Geen zorgen, want de kundige Office Supporters van NVM Service Office staan voor je klaar om de bal over te nemen.

We introduceren in de maanden juni, juli, augustus en september de uiterst voordelige Vakantiesupport Bundel!

Wat krijg je?

  • Looptijd van (minimaal) 1 maand in juni, juli, augustus en september
  • Volledige dienstverlening als maatwerk aangesloten op je eigen workflows/werkproces en/of huidige binnendienst en met een gerust hart op vakantie
  • Betaal altijd het meest gunstige tarief
  • Opzegtermijn slechts 3 werkdagen
  • Login(s) voor jouw Supportlogboek
  • Gratis uitbellen met jouw eigen kantoornummer: persoonlijker kan het niet!
  • Voicemail Service mogelijk: geen wachtende of geïrriteerde klanten aan de telefoon
Vakantiesupport
Minimaal 200 minuten support per maand
€ 257,- eenmalige opstartkosten*
Vanaf € 1,30 per minuut
€ 37,50 basiskosten per maand
Opzegtermijn 3 werk dagen
Ma-vr 09.00-17.30 uur
 

* Binnen de opstartkosten verzorgen we de gehele reguliere onboarding en aansluiting en brengen we de support zoals we deze voor jou gaan uitvoeren helder in kaart. We bieden je de mogelijkheid de dienst door te laten lopen of later, zonder nieuwe opstartkosten, weer in te schakelen als je dit binnen 12 maanden na afloop vakantiesupport bundel doet.

Ideale binnendienst-oplossing!
Je krijgt je eigen kleine, vaste en dus zeer betrokken Service Team die bijspringen op de momenten die jij aangeeft. Alle werkzaamheden zijn mogelijk. Van telefonie, mailboxbeheer, het inplannen van afspraken voor na je vakantie, taxatiesupport, commercieel uitbellen tot het aanmaken van relaties/panden in Realworks en meer! 

Ben je al een tijdje nieuwsgierig naar de professionele en persoonlijke ondersteuning die NVM Service Office jou kan bieden? Maar twijfel je nog omdat je er niet te lang aan vast wilt zitten en vraag je je af of het wel rendabel is? Dan kun je NU onze nieuwe, flexibele vakantiesupport bundel met korte doorlooptijd uitproberen!

Aanmelden: NVM Service Office B.V | 085 00 44 600