Elke makelaar wordt aangesloten bij de Service Hub die het dichtst in de buurt is, zodat regionale kennis voorhanden is. Binnen die hub werken we met kleine Service Teams, zodat elke Office Supporter voor een beperkt aantal makelaars werkt. Onze Office Supporters krijgen op die manier een band met de makelaars en hun klanten en kunnen zo beter meedraaien met alle werkzaamheden.

SERVICE HUB UTRECHT

Het team in Utrecht beslaat eigenlijk een groot deel van het midden, oosten en noorden van het land. Net zoals bij de andere vestigingen wordt er goed op gelet dat er niet teveel kantoren per team worden ondergebracht, om het persoonlijk contact goed te kunnen waarborgen.

NVM Service Office Utrecht
Orteliuslaan 951
3528 BE Utrecht
Telefoonnummer: 085-0044630

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.30 uur

Mail: OfficeSupportUtrecht@nvmserviceoffice.nl

Service Team Utrecht

 • Lianne Kok

  Lianne is enthousiast en positief ingesteld. In haar rol als Teamleider voor Utrecht richt zij zich voornamelijk op coaching en begeleiden van de collega’s en de relatie met de makelaars. Hierdoor benut Lianne alle kennis en ervaring maximaal. Dat komt ten goede aan de kwaliteit van de dienstverlening en service naar de makelaars. Lianne is bezig met de KRM opleiding bij de Academie voor Vastgoed.

 • Angélique van Oort

  Angélique staat bekend om haar snelheid en haar vermogen snel en simultaan in verschillende applicaties te werken. Drukte en stress zijn voor haar juist een trigger om het gaspedaal nog verder in te trappen en
  toch ontspannen en goedlachs te blijven.
  Angélique verdeelt het werk onder de Office Supporters, verleent zowel front- als backoffice diensten, maar maakt ook nieuwe makelaars wegwijs in onze systemen. Daardoor heeft het kantoor ook echt het gevoel dat zij een nieuwe collega hebben gekregen.

 • Manon van Alfen

  Manon tilt klantvriendelijkheid graag naar een hoger niveau. Ze is leergierig en streeft er dagelijks naar om een extra stap te zetten om jouw klant optimaal van dienst te zijn.  Met haar proactieve houding pakt ze alles snel op, iets wat ze heeft ontwikkeld tijdens haar werkervaring in de retail. Haar sociale karakter komt goed van pas in het contact met onze makelaars/taxateurs en hun klanten. Iedereen wordt altijd vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.

 • Karianne Brouwer

  Karianne is een energieke dame die makkelijk is in de omgang. Ze is van nature zakelijk ingesteld, maar blijft in al haar gesprekken klantgericht en vriendelijk. Ze heeft veel ervaring in de omgang met consumenten. Ze staat graag voor iedereen klaar en zoekt dingen tot in de puntjes uit, dat merk je ook zeker in haar telefoongesprekken.

 • Dave Elkerbout

  Wat Dave kenmerkt is dat hij een rustig type in de omgang is met een goed luisterend oor voor de bellers. Bovendien is Dave uitgerust met een flinke portie doorzettingsvermogen. Dave is sinds de zomer van 2022 KRM gecertificeerd en kan hierdoor alle KRM werkzaamheden
  uitvoeren. Op de Service Office houdt hij zich ook extra bezig met de backoffice.

 • Anthony de Jager

  Anthony’s rustige en bedachtzame karakter komt duidelijk naar voren in zijn werk als Office Supporter, waarbij hij streeft naar nauwkeurigheid en efficiency. Anthony heeft zijn ervaring in de hospitality gecombineerd met zijn passie voor de vastgoedsector, waardoor hij een waardevolle aanwinst is voor het team. Zijn professionaliteit en vriendelijke benadering creëren een positieve ervaring voor de makelaars, hun relaties en het team.

 • Lizzy van Klaveren

  Iedereen die Lizzy kent, roemt haar spontaniteit. Door haar jarenlange
  ervaring in de Hospitality weet ze goed om te gaan met de diverse vragen die klanten kunnen hebben, blijft ze altijd klantgericht en kan ze lekker snel schakelen. Ze weet precies wat ze wil, ze is zeer leergierig en soms misschien wel een tikkeltje (te) veeleisend voor zichzelf.

 • Gabriëlle Klinkers

  Gabriëlle heeft een goede kennis van de makelaardij. Ze is assistent makelaar (A-RMT’er) en wordt gekenmerkt door een grote passie voor huizen. Zij heeft een uitstekend inlevingsvermogen, kan zich prima
  verplaatsen in de wensen van een koper en is behalve enthousiast ook georganiseerd en secuur. Gabriëlle is niet alleen bedreven in telefonie. Zij kan ook bezichtigingen uitvoeren, koopaktes maken, taxaties
  voorbereiden en uitwerken en complete dossiers afhandelen.

 • Laura Koster

  Laura is een collega die spontaan en vriendelijk is, maar ook zeker doelgericht. Laura voelt zich heel nuttig aan de telefoon en vindt het prettig om mensen te ontzorgen. Zo is ze een fijn persoon voor
  zowel de makelaar als de consument. Ze is leergierig en pakt dingen die nieuw voor haar zijn graag op zodat ze het de volgende keer nog beter kan doen.

 • Sandra van der Meijden

  All-round, zeer ervaren collega. Bij Sandra kan elke collega terecht als er technische problemen zijn. Zij weet vaak de beste oplossing. Daarnaast is ze ook iedere maand verantwoordelijk voor de facturatie
  richting alle klanten. Door haar jarenlange ervaring kent zij echt álle makelaars met wie wij samenwerken bij naam en toenaam en zorgt ze ook nog voor een leuke verjaardagskaart!

 • Dirk Mostert

  Dirk is enthousiast en staat graag voor iedereen klaar. Hij houdt van een uitdaging, is leergierig en verdiept zich graag in de makelaardij om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Hij laat zich niet meeslepen door de hectiek van de dag en behoudt daardoor overzicht. Door zijn studie fotografie heeft Dirk oog voor detail wat goed van pas komt in zijn werk.