Elke makelaar wordt aangesloten bij de Service Hub die het dichtst in de buurt is, zodat regionale kennis voorhanden is. Binnen die hub werken we met kleine Service Teams, zodat elke Office Supporter voor een beperkt aantal makelaars werkt. Onze Office Supporters krijgen op die manier een band met de makelaars en hun klanten en kunnen zo beter meedraaien met alle werkzaamheden.

SERVICE HUB WAARDENBURG

Vanuit Waardenburg bedienen we Noord-Brabant en eigenlijk alle kantoren ten zuiden van de Waal. Onze Office Supporters komen uit de regio en zijn bekend met de kantoren en de bewoners.

NVM Service Office Waardenburg
Ringweistraat 20
4181 CM Waardenburg

Tel: 085-0044640
Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 17.30 uur

Mail: OfficeSupportWaardenburg@nvmserviceoffice.nl

Service Team Waardenburg

 • Dorien Termeer

  Dorien is onderdeel van het management en tevens als Teamleider de linking pin tussen afdeling en management. Zij overziet het grote geheel maar draait ook regelmatig mee in de frontoffice om contact te houden met de werkvloer. Met haar jarenlange werkervaring is zij de rots in de branding en weten de klanten haar te vinden. Een doorpakker die tegelijkertijd luistert naar de wensen van relaties. Zowel aan de telefoon als in real life.

 • Githa van Dam

  Githa heeft als Service Coördinator de dagelijkse operationele leiding van het team in Waardenburg. Ze heeft een lange tijd als Officemanager bij een makelaar gewerkt en heeft de opleiding tot Assistent Makelaar afgerond. Enthousiast, gedreven en altijd op zoek naar verbeterpunten. Dat is haar streven. Zij is voor zowel haar klanten als haar collega’s het eerste aanspreekpunt. Direct, snel en doortastend is hoe zij te werk gaat. Realworks en het taxatieproces vormen haar specialiteit.

 • Renate van Antwerpen

  Renate straalt één en al dienstverlening uit. Met haar verleden in de klantenservice weet zij als geen ander het hoofd koel te houden, snel te handelen en de klanten tevreden te houden. Klantvriendelijk, accuraat, rustig en begripvol, zo gaat zij elke dag aan het werk. Naast deze vaardigheden heeft Renate ook oog voor de kleinste details en weet ze bij elke klant een glimlach op het gezicht te toveren wat resulteert in hele mooie oplossingen.

 • Naomi van Gaal

  Office Supporter

  Zeg je Naomi, dan zeg je dienstverlening. Naomi staat te springen om alle klanten zo goed mogelijk te helpen en haar glimlach voel je door de telefoon heen. Een collega die elk telefoontje weet om te zetten naar een prachtig gesprek, waardoor jouw klant zich echt gehoord en bovenal geholpen voelt. Door haar werkverleden in de hotelbranche heeft zij de capaciteiten om iedereen te doorgronden en het lef om net dat stapje extra te zetten.

 • Danita van Helten

  Office Supporter

  Een transparant karakter, energiek en iemand die nergens voor terugdeinst!
  Danita is na haar economie-opleiding direct gaan werken, waardoor ze niet alleen werkervaring, maar ook verantwoordelijkheidsgevoel heeft opgedaan. Door haar rustige houding, gevoel voor humor en pro activiteit weet zij elk telefoontje goed in te schatten. Ze is een pietje-precies in haar werk met oog voor de kleinste details, iets wat goed van pas komt.

 • Lisa van der Horst

  Office Supporter

  Lisa is haar carrière begonnen in de huurmarkt. De stap naar Office Supporter en daarmee alle facetten van de woningmarkt, was voor haar een logische stap. Dit is ze verder aan het uitbreiden door het volgen van de opleiding A-RM. Digitaal vaardig biedt zij haar klanten een luisterend oor en haar collega’s een grote glimlach als ze weer eens vol humor uit de hoek komt. Lisa is een perfectionist die houdt van structuur. Een gezellige drukke werkdag haalt het beste in haar naar boven.

 • Denise van Iperen

  Office Supporter

  Denise is onze spring-in-’t-veld en heeft haar basis in de hotel-, congres- en evenementen-branche. Deze opleiding heeft haar naar het buitenland gebracht waarna ze toch heeft besloten zich in Nederland te settelen. Na diverse functies in de zakelijke dienstverlening staat ze nu voor jouw klanten klaar. Humor en hard werken gaan bij deze leergierige dame goed samen. Telefoneren en daarbij het contact met de klanten maken haar dag compleet. Er gaat geen dag voorbij zonder dat ze er een (klein) feestje van maakt.

 • Jesse de Rooij

  Office Supporter

  Jesse heeft een opleiding Horeca- en Cateringmanagement. Ondanks dat hij met veel plezier in deze branche heeft gewerkt, was het tijd om zijn horizon te verbreden. Jesse doet de opleiding Assistent Makelaar. Hij is een stille kracht die zich niet gek laat maken en te allen tijde zijn rust bewaart. Wat niets afdoet aan het feit dat hij gedreven is om er altijd het maximale uit te halen. Jesse wil zich in de toekomst gaan toeleggen op taxaties.

 • Tim van Steenis

  Office Supporter

  Tim heeft een achtergrond in de commerciële bouwkunde. Na een uitstap in de horeca, is hij weer terug bij zijn eerste liefde: vastgoed. Hij volgt de opleiding tot Kandidaat Makelaar. Tim is een alleskunner met de nodige kennis en kunde, die altijd zijn kalmte weet te bewaren. Behalve zijn proactieve instelling, is hij to the point en in staat om de vraag achter de vraag te achterhalen. Tim wil zich graag verder ontwikkelen op het gebied van bouwvaardigheid en taxaties.

 • Lisa Tuinier

  Office Supporter

  Lisa is een gedreven dame met humor, die de opleiding tot K-RM aan het volgen is, waardoor zij naast een fijn gesprek ook goed antwoord kan geven op de vragen van de klanten. Door haar werkervaring in de horeca is zij gewend om meerdere ballen hoog te houden. Dit zie en voel je bovenal terug in haar gesprekken. Ze helpt de klant zo goed mogelijk naar zijn of haar wensen en ontzorgt de makelaar tot in detail. Een gave waar Lisa op een prettige manier gebruik van maakt.

 • Joyce Verbon

  Office Supporter

 • Angela Verheugt

  Office Supporter

  Angela bewijst dat humor en hard werken goed samengaan. Ze neemt naast de frontoffice ook de backoffice op zich. Geen uitdaging is haar te groot en daarbij is deze doorpakker altijd oplossingsgericht. Angela is de rust zelve en altijd bereid om vraagstukken verder uit te diepen. Daarmee gaat ze net even dat stapje verder en komt ze soms met zeer creatieve oplossingen, voor de consument en voor de makelaar! Mensen met veel of moeilijke vragen? Als Angela heeft opgehangen zijn de klanten tevreden.