Starten

Onze diensten draaien om effici├źntie en tijdsbesparing. Daarom is ook het starten met NVM Service Office zo eenvoudig mogelijk gemaakt. In slechts drie stappen gaan we al voor je aan de slag!

#1 Kennismakingsgesprek

Meld je eenvoudig aan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

#2 Intakegesprek

We maken een afspraak voor een uitgebreid intakegesprek om onze service af te stemmen.

#3 Starten

Alles wordt geïnstalleerd en je serviceteam is er klaar voor. We starten direct!

#1 Kennismakingsgesprek

Meld je aan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. We nemen binnen twee werkdagen contact op voor een vrijblijvend online kennismakingsgesprek. In dat gesprek bepalen we samen de gewenste dienstverlening en vertellen we je precies wat onze tarieven daarvoor zijn. Na dit gesprek ontvang je van ons vrijblijvend een dienstverleningsovereenkomst. Je beslist dan of je van onze dienstverlening gebruik gaat maken.

#2 Intakegesprek

Na jouw akkoord op de dienstverleningsovereenkomst maken we een afspraak voor een uitgebreid intakegesprek. Dat gesprek is dan al met jouw toekomstige serviceteam!

Tijdens de intake leren we graag alles over jou en je kantoor, zodat we onze dienstverlening perfect kunnen aansluiten op jouw werkwijze. Ook maken we afspraken over de werkprocedures, telefonie, samen werken in Realworks en mail.

#3 Starten

De toegang tot telefonie en Realworks worden gerealiseerd. Gefeliciteerd! Je serviceteam is er klaar voor. We starten op de afgesproken datum met onze dienstverlening.

Los van je serviceteam, houden we vanuit de NVM Service Office ook regelmatig contact. Dat doen we aan de hand van evaluatiesgesprekken. We zoeken continu naar mogelijkheden om onze dienstverlening nog beter te maken.

 

Aanmelden

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor een vrijblijvende online kennismaking. Na ontvangst nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op voor een afspraak.

Aanmeldformulier

Privacyverklaring