Laat zorgen over personeel los met NVM Service Office

Stel je eens voor: een nieuwe medewerker die direct volledig meedraait in jouw binnendienst op het moment dat het nodig is. Klinkt als een verademing, toch? Denk eens aan alle tijd die je bespaart. Geen gedoe met werving, geen overeenkomsten opstellen, geen inwerkperiode. Nieuwe collega’s zijn fantastisch, maar het kost veel tijd en moeite om iemand te vinden die perfect bij jouw kantoor past. Bovendien duurt het vaak even voordat nieuwe medewerkers volledig ingewerkt zijn.

Partner voor de binnendienst
Wat als wij de werving, selectie en het inwerken van je overnemen? Sterker nog, wij nemen ook de niet productieve uren zoals ziekteverlof, vertragingen door openbaar vervoer, lunchpauzes, vakantiedagen en zelfs het bijkletsen met een collega voor onze rekening.

Dit alles is binnen handbereik met NVM Service Office als jouw partner voor de binnendienst. Heb je een drukke periode? Dan schakel je ons extra in. Is het rustig? Dan schaal je eenvoudig af. Je betaalt alleen voor daadwerkelijk productieve minuten die we aan jouw kantoor besteden. Wij vormen een flexibele schil rondom jouw binnendienst. Dat geeft rust en is vanuit ondernemerschap vaak een slimme keuze.

Support door getrainde professionals
Onze collega’s zijn getraind in Realworks en Move.nl en kennen alle ins en outs van de eerstelijns binnendienstwerkzaamheden. Met een uitgebreid inwerktraject van 2 tot 3 maanden, onder leiding van een Onboarding en Learning Coördinator, raken ze vertrouwd met het werken in de vastgoedbranche. Daarnaast kunnen onze collega’s opleidingen volgen om nog meer kennis op te doen.

Onze teams in Utrecht, Waardenburg en Hoofddorp delen al deze kennis en versterken zo jouw kantoor. Een professionele collega op afstand die altijd inzetbaar is.