NVM Service Office breekt records in Q3 2023

NVM Service Office viert een buitengewone groei in het derde kwartaal van 2023, met de succesvolle opstart van maar liefst 37 nieuwe kantoren – een recordaantal voor ons bedrijf. Daarnaast hebben we in dit jaar al meer dan 320 makelaarskantoren bezocht voor kennismakingsgesprekken.

Makelaar zijn is een uitdagende en dynamische rol. Je jongleert voortdurend met drukke agenda’s en streeft naar succesvolle transacties. We begrijpen dat er uitdagingen zijn die je groei kunnen belemmeren. Een van de grootste obstakels is het vinden van gekwalificeerd personeel. Hier bieden wij de oplossing: onze expertise als jouw team op afstand. Geen kostbare inhuur- en inwerkprocessen meer. Wij staan klaar om te ondersteunen en werk uit handen te nemen. Hoe wij dat doen? Dat zie je als je op onderstaande link of afbeelding klikt!

https://player.vimeo.com/api/player.js

Maar daar blijft het niet bij. We begrijpen dat aftersales en klantevaluaties vaak onderaan de prioriteitenlijst belanden, gezien je drukke schema. Wat als we je vertellen dat hierin mogelijk nieuwe zakelijke kansen schuilen? Bij NVM Service Office zorgen we ervoor dat geen enkele kans onbenut blijft. We nemen de tijd om klanten te evalueren en kansen voor groei te ontdekken.

Een goed team vinden en behouden

Een goed team vinden en behouden is geen eenvoudige opgave, maar met NVM Service Office heb je altijd een toegewijd team aan je zijde. Samen bouwen we aan een sterke toekomst voor jouw makelaardij. Ontdek hoe NVM Service Office jou kan helpen de juiste balans te vinden tussen efficiëntie en groei.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om een kennismakingsgesprek op jouw kantoor in te plannen.