Profiteer van onze nieuwe voordelige en professionele servicebundels voor Sales- en Taxatiesupport!

Ben jij als makelaar op zoek naar betrouwbare Office Support? Dan ben je bij NVM Service Office aan het juiste adres! En naast onze algemene ondersteuning voor je kantoor zijn er nu ook servicebundels voor alleen Salessupport of Taxatiesupport. Hiermee profiteer je voor deze specifieke werkzaamheden ook van scherpe tarieven en een gegarandeerde constante kwaliteit.

Bij het kiezen van een passende servicebundel is het goed te weten dat je alleen betaalt voor de minuten die we daadwerkelijk voor je aan het werk zijn. Of je nu behoefte hebt aan Salessupport, Taxatiesupport of continuïteit tijdens de vakantieperiode met onze kortlopende Vakantiesupport: ons deskundige team van Office Supporters staat klaar om jou volledig te ondersteunen en ontzorgen!

Wij zorgen voor een vlotte start en constante kwaliteit zonder extra opstartkosten

Binnen de opstartkosten regelen wij de aansluiting en brengen we duidelijk in kaart welke ondersteuning we bieden. Zo ben je verzekerd van een constante kwaliteit. Mocht je tijdelijk geen gebruik willen maken van onze diensten, dan kun je binnen 12 maanden zonder extra opstartkosten weer bij ons aansluiten, volgens de eerder gemaakte werkafspraken.

Profiteer van basiskosten en extra Office Support binnen één bundel

De basiskosten voor Salessupport en Taxatiesupport worden alleen in rekening gebracht bij de betreffende losse servicebundels. Als je ook gebruik maakt van onze reguliere Office Support, is het voordeliger deze extra ondersteuning binnen de lopende minutenbundel afnemen.

Office Support op maat, speciaal voor jou!
Onze Office Support bestaat uit vaste en aanvullende diensten, zodat jij de perfecte dienstverlening op maat kunt kiezen. We denken graag met je mee en brengen samen met jou jouw wensen in kaart. Bij ons kun je rekenen op een soepele samenwerking, persoonlijke aandacht en effectieve communicatie met jouw klanten.

Wacht niet langer en neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Laat ons je overtuigen waarom onze voordelige servicebundels de ideale keuze zijn voor jouw makelaarskantoor. We staan klaar om jouw succes te ondersteunen!