Zorgeloos genieten van je zomervakantie dankzij NVM Service Office

De zomervakantie staat weer voor de deur! Een tijd om te ontspannen, jezelf en je gezin alle aandacht te geven en even helemaal tot rust te komen. Maar hoe vaak gebeurt het niet dat je jezelf betrapt op het toch checken van je zakelijke mailbox of voicemail, omdat je de onrust voelt dat er werk op je ligt te wachten? Dit jaar kan het anders!

Neem afscheid van de werkzorgen

Bij NVM Service Office begrijpen we de uitdagingen waar makelaars mee te maken hebben tijdens de vakantieperiode. Daarom staan onze Office Supporters klaar om jouw backoffice werkzaamheden (en meer!) op zich te nemen, zodat jij onbezorgd van je vakantie kunt genieten. Want laten we eerlijk zijn, jij verdient die welverdiende rust!

Ons professionele team kan verschillende werkzaamheden van je overnemen, waaronder het beheren en bijhouden van je mailbox, het afhandelen van bezichtigingsaanvragen via Funda, het opvolgen van leads, het maken van koopovereenkomsten, het inplannen van waardebepalingen voor na je vakantie en het inplannen van aan- en verkoopgesprekken of bezichtigingen. Daarnaast kunnen we nieuwe relaties invoeren in Realworks, voormalige opdrachtgevers nabellen en contacten opvolgen via lead generatoren. Ook zijn we op de hoogte van de nieuwe regelgeving omtrent taxaties en kunnen we de kerntaken op dit gebied voor je uitvoeren.

Behoud de persoonlijke touch

Het mooie is dat we vanuit jouw kantoornummer bellen, zodat jouw klanten niet eens merken dat de vakantieperiode is aangebroken. Zo behoud je de persoonlijke touch, zelfs als je er zelf niet bent!

Bij NVM Service Office streven we naar een soepele samenwerking, persoonlijke aandacht en effectieve communicatie met jouw klanten, zowel nu als tijdens je vakantieperiode.

Een soepele samenwerking, zelfs tijdens je vakantie

Geef je vakantieplanning voor iedereen op kantoor, inclusief jezelf, aan ons door en wij staan klaar om jouw doorgaande workflows over te nemen en ervoor te zorgen dat jouw klanten niet hoeven te wachten.

Start nu met onze uiterst voordelige Vakantiesupport Bundel

In de maanden juni, juli, augustus en september kun je nu gebruik maken van onze uiterst voordelige Vakantiesupport Bundel!

Wat krijg je?

  • Looptijd van (minimaal) 1 maand in juni, juli, augustus en september
  • Volledige dienstverlening als maatwerk aangesloten op je eigen workflows/werkproces en/of huidige binnendienst en met een gerust hart op vakantie
  • Betaal altijd het meest gunstige tarief
  • Opzegtermijn slechts 3 werkdagen
  • Login(s) voor jouw Supportlogboek
  • Gratis uitbellen met jouw eigen kantoornummer: persoonlijker kan het niet!
  • Voicemail Service mogelijk: geen wachtende of geïrriteerde klanten aan de telefoon
Vakantiesupport
Minimaal 200 minuten support per maand
€ 257,- eenmalige opstartkosten*
Vanaf € 1,30 per minuut
€ 37,50 basiskosten per maand
Opzegtermijn 3 werk dagen
Ma-vr 09.00-17.30 uur

* Binnen de opstartkosten verzorgen we de gehele reguliere onboarding en aansluiting en brengen we de support zoals we deze voor jou gaan uitvoeren helder in kaart. We bieden je de mogelijkheid de dienst door te laten lopen of later, zonder nieuwe opstartkosten, weer in te schakelen als je dit binnen 12 maanden na afloop vakantiesupport bundel doet.

Ben je al een tijdje nieuwsgierig naar de professionele en persoonlijke ondersteuning die NVM Service Office jou kan bieden? Maar twijfel je nog omdat je er niet te lang aan vast wilt zitten en vraag je je af of het wel rendabel is? Dan kun je NU onze nieuwe flexibele vakantiesupport bundel met korte doorlooptijd uitproberen!
Bel naar 085-0044600 en meld je aan. We staan klaar om je te helpen! Met NVM Service Office kun je zorgeloos genieten van je vakantie, wetende dat je backoffice werkzaamheden in goede handen zijn. Fijne vakantie!