Alternatief voor aangekondigde prijsstijging vanuit Realworks voor NVM Digitaal Ondertekenen

Steeds meer NVM-leden maken gebruik van NVM Digitaal Ondertekenen van NVM Service Office en daar zijn we blij mee! Met onze innovatieve service kun je eenvoudig en snel belangrijke documenten digitaal aangetekend versturen, rechtstreeks vanuit het comfort van je eigen NVM-ledenportaal.

Deze dienst hebben wij tijdens covid-19 met hulp van Realworks in de markt gezet om ervoor te zorgen dat jij als makelaar je klanten deze veilige manier van ondertekenen kon bieden bij het afsluiten van koopovereenkomsten en alle daarbij behorende bijlagen, huurovereenkomsten, opdrachten tot dienstverlening voor koop en verkoop. Realworks heeft deze dienstverlening van 2020 tot en met nu met korting gefaciliteerd.

Afgelopen week informeerde Realworks ons dat deze korting nu stopt en zij vanaf 1 oktober a.s. weer de reguliere kosten gaan doorbelasten van 10 euro per maand per vestiging (ongeacht het aantal aanvragen dat je verstuurt).

Ontzorgen tegen scherp tarief zoals je van ons gewend bent

Wij willen je erop wijzen dat Digitaal Ondertekenen ook rechtstreeks via het ledenportaal te gebruiken is voor degenen die daar de voorkeur aan geven. Die optie brengt geen extra kosten met zich mee voor jou als klant.

Kortom, als je als NVM-lid via het ledenportaal Digitaal Ondertekenen  aanvraagt, leidt dat NIET tot extra (abonnements)kosten en betaal je gewoon wat je altijd al betaalde. Wij hopen je zo weer te ontzorgen zoals je van ons gewend bent.

Meer informatie

Bel met Innovatieve Proeftuin: 030-608 52 44 of neem contact op per e-mail:  digitaalondertekenen@nvm.nl . Naast Digitaal Ondertekenen bieden we NVM-makelaars en -taxateurs met Digitaal Aangetekend Ondertekenen een modern en kosteneffectief alternatief voor traditionele aangetekende brieven. Een goedkoop, rechtsgeldig en snel alternatief voor de aangetekende brief. Meer informatie en aanmelden voor deze dienstverlening doe je eenvoudig via NVM ledenportaal.