Blijf jij jouw klanten een stapje vóór?

Een van de manieren waarop we NVM-leden ondersteunen is door hen te voorzien van handige tools, zoals de oplossing ontwikkeld door Moving Digital, waarmee consumenten snel inzicht krijgen in energiekosten en mogelijkheden tot verduurzaming van een woning. Ontdek hier meer over hoe deze innovatie jou als makelaar kan helpen.

Blijf jij jouw klanten een stapje vóór?

Stel: je bent consument en je hebt een nieuwe woning op het oog. Maar hoe zit het met de duurzaamheid en welke kosten kan je dit winterseizoen nog verwachten? De energierekening van de verkopers geeft door de hoge prijzen van afgelopen jaar geen correct beeld van de hedendaagse situatie. Met de Ewidget speelt jouw makelaardij hier wél op in en krijgt de consument een indicatie van huidige energiekosten én inzage in mogelijke verduurzamingskansen.

En zo werkt het!

De Ewidget rekent altijd met het actuele tarief van de 19 grootste energieleveranciers in Nederland. Het gemiddelde daarvan wordt als huidig tarief genomen. Dit wordt afgezet tegen het verwachte verbruik op basis van de gezinssamenstelling, het verbruiksgedrag én het definitieve energielabel. Daarnaast geeft de Ewidget inzicht in al dan niet aanwezige isolatie en zonnepanelen en de mogelijke verduurzamingsopties. In één rapport: te verwachten energiekosten, verduurzamingskansen én kostenbesparing op basis van het definitieve energielabel. Eenvoudig op te vragen via jouw website. En wil je de NVM service office mogelijkheden voorleggen aan jouw potentiële klant? Dat kan! De Ewidget biedt hier ruimte voor. Bekijk het voorbeeld hier.

Bied meerwaarde, verkrijg meer leads

✅ Altijd een up-to-date rapport, met betrouwbare data uit o.a. MilieuCentraal en jouw CRM.

✅ Alle rapporten zijn geheel in jouw huisstijlkleuren én voorzien van jouw logo

✅ Leads worden enkel aan jouw kantoor beschikbaar gesteld; data blijft jouw eigendom.

✅ Rapporten gegenereerd op basis van een doordachte formule, met het definitieve energielabel als uitgangspunt. 

✅ Elk rapport houdt rekening met het belasting- en vastrechttarief

✅ De unieke berekeningen zijn gecontroleerd door de Groene Jongens

Binnen enkele stappen geregeld

Zet het downloadformulier op je website, bij elke objectpagina. Zo kunnen geïnteresseerden direct inzien hoe zij hun droomwoning futureproof maken. En neem bij iedere bezichtiging het unieke rapport (digitaal of gedownload) mee, zodat je proactief laat zien wat de verduurzamings- en besparingsmogelijkheden voor de woning zijn. Met deze rapportage op maat ben je jouw klanten een hoop vragen vóór, en verkrijg jij nieuwe leads. En leent een object zich niet voor het rapport? Vanuit Realworks kun je de widget per object vrijgeven. Zo bepaal jij per object of je het rapport wilt tonen.

Nieuwsgierig? Probeer het GRATIS uit!

Klik op onderstaande link en vraag jouw proefperiode aan. Kosteloos 2 maanden uitproberen. De proefperiode is exclusief Realworks koppelkosten. Na de proefperiode staat alles gereed om ál jouw klanten voor €39,- p/m energierapporten te laten aanvragen. Onbeperkt, dus zonder limiet.

Klik hier voor een gratis proefperiode

Klik hier om een demo in te plannen

Over Moving Digital
Oplossingen die jouw marketing vereenvoudigen. Verkrijg meer naamsbekendheid, duurzame klantrelaties, nieuwe leads en de beste verkoopresultaten. Wij zetten jouw makelaarswebsite centraal zodat jij in beeld blijft.