NVM Digitaal Aangetekend Versturen: De makelaar’s sleutel tot efficiënte en betrouwbare documentoverdracht

NVM Service Office introduceert een innovatieve oplossing exclusief voor NVM-makelaars – NVM Digitaal Aangetekend Versturen. Deze nieuwe service biedt een eenvoudige, snelle en kosteneffectieve manier om aangetekende documenten te verzenden. Met NVM Digitaal Aangetekend Versturen geniet je als makelaar niet alleen van tijdsbesparing en gemak, maar ook van talrijke voordelen voor je klanten!

Voordelen voor de makelaar

  • Bespaar kosten en tijd: In tegenstelling tot de hoge kosten van ruim 9 euro per aangetekende brief via PostNL, biedt NVM Digitaal Aangetekend Versturen een voordelig alternatief. Bovendien bespaart deze digitale service waardevolle tijd.
  • Wettelijk bewijs: Met de Akte van levering en de gedetailleerde audit trail die elke stap van het verzendproces documenteert, biedt NVM Digitaal Aangetekend Versturen wettelijk bewijs voor e-mailcommunicatie. Het geeft jou de garantie dat je verzonden berichten en documenten onweerlegbaar zijn.
  • Minimaliseer risico’s: Door gebruik te maken van deze service kun je financiële en juridische risico’s minimaliseren en zelfs vermijden.
  • Met het automatisch afgegeven ontvangstbewijs heb je altijd bewijs van bezorging, ongeacht de acties van de ontvanger.

Voordelen voor jouw klanten

  • Veilige documentoverdracht: Klanten kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid en veiligheid van NVM Digitaal Aangetekend Versturen. De Akte van levering toont gedetailleerd aan welke onderdelen van het bericht zijn geopend, waardoor klanten de garantie hebben dat hun documenten veilig en ongewijzigd zijn ontvangen.
  • Gemak en snelheid: Klanten profiteren van het gebruiksgemak van deze service via het NVM Ledenportaal. Met slechts enkele stappen kunnen zij hun aangetekende documenten snel verzenden en het ontvangstbewijs als PDF en als bewijs ontvangen.
  • Brede toepasbaarheid: Een scala aan documenten kan via NVM Digitaal Aangetekend Versturen worden verstuurd, waaronder notariële akten, hypotheekoffertes, juridische kennisgevingen, opzeggingsbrieven en bezwaar- en beroepschriften.

Met NVM Digitaal Aangetekend Versturen biedt NVM Service Office makelaars een betaalbaar, efficiënt en betrouwbaar alternatief voor traditionele aangetekende brieven. Makelaars kunnen genieten van kostenvoordelen, tijdbesparing en wettelijk bewijs, terwijl klanten profiteren van veilige documentoverdracht en gebruiksgemak. Registreer je vandaag nog op het NVM Ledenportaal en maak gebruik van deze onmisbare service!

Deze service gratis uitproberen?

Dat kan! Om je kennis te laten maken met deze service, nemen wij je eerste aanvraag gratis in behandeling. Aanmelden gaat heel eenvoudig via NVM ledenportaal. Wil je eerst meer weten? Voor vragen over deze dienst neem je contact op met NVM Digitaal Aangetekend Versturen via telefoonnummer: 030 608 52 44 of per e-mail: bks@nvmserviceoffice.nl. Bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17.30 uur.