NVM Digitaal Aangetekend Versturen. Een rechtsgeldig alternatief voor aangetekende post

Waarom zou je nog langer kostbare tijd verspillen aan het printen, enveloppen vullen en naar het postkantoor rennen? Met onze innovatieve service kun je nu eenvoudig en snel belangrijke documenten digitaal aangetekend versturen, rechtstreeks vanuit het comfort van je eigen NVM-ledenportaal.

Maar dat is nog niet alles. NVM Digitaal Aangetekend Versturen biedt talloze voordelen die je zullen verbazen. Allereerst is het een ongelooflijk kosteneffectief alternatief voor traditionele aangetekende brieven. Waar je bij PostNL ruim € 8,75 betaalt, bieden wij onze service aan voor slechts € 5,00 per aanvraag, ongeacht het aantal documenten dat je wilt verzenden.

Digitaal Aangetekend Versturen is ook sneller, minder arbeidsintensief en goedkoper dan het versturen van een aangetekende brief. Het geeft meer zekerheid over de identiteit van de ontvanger en de inhoud dan een aangetekende brief. Het beste van alles? Je eerste aanvraag is zelfs gratis!

Verzekerd van een vlotte en juridisch bindende afhandeling

We leven in een wereld waarin digitaal verkeer een steeds belangrijkere rol speelt. Er is steeds meer vraag naar een digitale service die gelijk staat aan het verzenden van een aangetekende brief. Met NVM Digitaal Aangetekend Versturen ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare bezorging.

Onze geavanceerde technologieën garanderen de integriteit en vertrouwelijkheid van je documenten. Bovendien ontvang je een gedetailleerde Akte van levering in PDF-formaat, die elk aspect van de verzending vastlegt, inclusief welke onderdelen zijn geopend en welke niet. Zo heb je altijd wettelijk bewijs van de bezorging van je bericht.

Of je nu notariële akten, hypotheekoffertes, juridische kennisgevingen, opzeggingsbrieven of bezwaar- en beroepschriften wilt versturen, met NVM Digitaal Aangetekend Versturen ben je verzekerd van een vlotte en juridisch bindende afhandeling.

Bespaar tijd, geld en zorgen

Wacht niet langer op trage postbezorging en hoge kosten. Schakel vandaag nog over naar de toekomst van veilig en efficiënt documentverkeer met NVM Digitaal Aangetekend Versturen. Log in op het NVM ledenportaal en ontdek hoe gemakkelijk het is om je documenten digitaal aangetekend te versturen.

Bespaar tijd, geld en zorgen. Kies voor de slimme en betrouwbare oplossing. Kies voor NVM Digitaal Aangetekend Versturen!

Deze service gratis uitproberen?

Dat kan! Om je kennis te laten maken met deze service, nemen wij je eerste aanvraag gratis in behandeling. Aanmelden gaat heel eenvoudig via NVM ledenportaal. Wil je eerst meer weten? Voor vragen over deze dienst neem je contact op met NVM Digitaal Aangetekend Versturen via telefoonnummer: 030 608 52 44 of per e-mail: bks@nvmserviceoffice.nl. Bereikbaar op werkdagen van 9:00 uur tot 17.30 uur.