NVM Digitaal Aangetekend Versturen: Innovatief alternatief voor traditionele aangetekende post!

We zijn verheugd om het succes van onze NVM Digitaal Aangetekend Versturen-dienst te delen, een rechtsgeldig alternatief voor traditionele aangetekende post. Deze innovatie maakt het mogelijk om belangrijke documenten veilig en rechtsgeldig te verzenden, zonder dat je de deur uit hoeft.

Kostenbesparing en Gemak:
Onze leden ervaren niet alleen kostenbesparingen ten opzichte van traditionele aangetekende post, maar ook het gemak van het voorbereiden van documenten op elk gewenst moment, zonder gedoe of bezoeken aan het postkantoor.

Wettelijk Bewijs van Bezorging:
Eén van de grootste voordelen van onze dienst is het automatisch afgegeven ontvangstbewijs. Hiermee heb je altijd wettelijk bewijs van de bezorging, ongeacht de acties van de ontvanger.

Tevreden Gebruikers Aan Het Woord:
Enthousiaste NVM-makelaars benadrukken de waarde van onze dienst:

  • “Je kunt op ieder gewenst moment je stukken klaarmaken en je hoeft de deur niet uit.”
  • “Het ondertekenen verliep soepel en de stappen zijn duidelijk te doorlopen.”

Flexibel en Eenvoudig
NVM Digitaal Aangetekend Versturen is flexibel en eenvoudig in gebruik, zonder abonnementen of extra software. Voor meer informatie, neem contact op met NVM Digitaal Aangetekend Versturen via telefoonnummer: 030-608 52 44 of per e-mail: dav@nvmserviceoffice.nl, of neem een kijkje op NVM Digitaal Aangetekend Versturen.