Tevreden klanten van NVM Energielabel Portaal – Winactie wegens succes verlengd

Er zijn verschillende overtuigende redenen waarom makelaars ervoor zouden moeten kiezen om hun energielabels aan te vragen via de vernieuwde NVM Energielabel Service van NVM Service Office:

  1. Efficiëntie en Gemak: Je kunt eenvoudig en snel de benodigde informatie indienen zonder gedoe, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.
  2. Snelheid van Verwerking: De NVM Energielabel Service zorgt voor een snelle verwerking van aanvragen, zowel standaard als met spoed. Dit betekent dat zowel jij als jouw klanten snel toegang hebben tot de benodigde energielabels, wat van cruciaal belang kan zijn bij het sluiten van vastgoedtransacties.
  3. Nauwkeurige en Betrouwbare Beoordeling: De samenwerking met gecertificeerde inspectiebureaus verzekert dat de energielabels accuraat en betrouwbaar zijn. Dit draagt bij aan de geloofwaardigheid van de vastgoedtransactie en biedt kopers waardevolle informatie over de energieprestaties van een woning.
  4. Kosteneffectief: De tarieven voor energielabels via de NVM Energielabel Service zijn concurrerend en transparant terwijl je gelijktijdig profiteert van onze hoogwaardige dienstverlening en snelheid van afwikkeling.
  5. Duurzaamheid loont: Met de lopende actie waarbij je beloond wordt met een gratis Google Nest speaker (of zelfs een luxe borrelpakket voor je hele team na het indienen van je 50e aanvraag!), proberen wij een extra stimulans toe te voegen om deel te nemen aan duurzaamheidsinitiatieven. Deze beloningen benadrukken het engagement van NVM Service Office om makelaars te ondersteunen bij het bevorderen van energie-efficiëntie in vastgoedtransacties.

Door gebruik te maken van de NVM Energielabel Service kun je als makelaar profiteren van efficiëntie, betrouwbaarheid en aantrekkelijke beloningen, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst voor het vastgoedlandschap. Mooi toch?

Google Nest speaker cadeau bij 10 aanvragen, wegens succes verlengd

Onze partner Klimaatroute sprak begin augustus een aantal zeer tevreden makelaars die al enige tijd hun energielabels via het NVM Energielabel Portaal aanvragen. Zij hebben al 10+ aanvragen via ons portaal gedaan en daarmee de Google Nest speaker gewonnen voor kantoor.

Zoveel enthousiasme moet beloond worden, vonden wij! Daarom besloten we hen te verrassen met een bezoek en de Google Nest persoonlijk te overhandigen. Kim de Jong van Jaspers-van Diepen Makelaars Taxateurs Adviseurs in Wognum en Paul Bosse van Ludenhoff Groep Amstelveen waarderen deze nieuwe dienstverlening van NVM Service Office enorm vertelden zij. Ze zijn met name erg te spreken over het gemak waarmee je via het portaal de aanvragen kunt indienen en de snelheid waarmee de opdrachten worden opgevolgd. En Paul gaat zelfs voor het borrelpakket voor zijn hele team..dat juichen wij van harte toe Paul!

Vraag nu je energielabels aan!

Wil jij ook een Google Nest speaker of borrelpakket ontvangen? De actie loopt zolang de voorraad strekt en het enige wat je hiervoor hoeft te doen is minimaal 10 energielabels aanvragen via ons portaal! We hebben speciaal een spaarkaart ontworpen om je aanvragen bij te houden. Heb je 10 aanvragen ingestuurd? Stuur een foto van je volle spaarkaart naar energielabel@nvmserviceoffice.nl en ontvang de Google Nest speaker! Bij 50 aanvragen ontvang je een luxe borrelpakket.